יום ראשון, תאריך 21 יוני 2026. משחק בין אוסטרס לפאלקנברג במסגרת השבדית שניה.אוסטרס המארחת ממוקמת במקום ה-5 עם 20 נקודות ויחס שערים חיובי של 1 שערים (כובשת בממוצע למשחק 1.58 וסופגת 1.50 שערים) כאשר מנגד פאלקנברג האורחת ממוקמת במקום ה-3 עם 22 נקודות ויחס שערים חיובי של 4 שערים (כובשת בממוצע למשחק 1.75 וסופגת 1.42 שערים).אוסטרס עם רצף של 3 ניצחונות במשחקים האחרונים (נגד סנדסבאל,ורנאמו,נורדבי) כאשר מנגד במשחקים האחרונים פאלקנברג ניצחה 3 פעמים (נגד אודוולד, ורנאמו, United Nordic), הפסידה פעם אחת (נגד סנדויקנס) ופעם אחת סיימה בתוצאת תיקו (נגד אורברו).במשחקים שנערכו בניהם לאחרונה אוסטרס ניצחה 10 פעמים ומנגד פאלקנברג ניצחה 3 פעמים ופעמיים סיימו הקבוצות בתיקו.



דמות 1107
אוסטרס עם מדד מומנטום כללי טוב יותר מפאלקנברג , צפויה לנצח במשחק לא קל על הנייר. צפי למשחק צמוד עם תוצאה נמוכה.
לכן ההמלצה להימור היא 1 עם רמת ביטחון של 20 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)
דמות 1110
אוסטרס מארחת את פאלקנברג במסגרת שבדית שניה. אוסטרס עם מדד מומנטום כללי טוב יותר. מכיוון שהדמות מהמרת באופן קבוע על הפתעה של תיקו X במשחקים שקבוצה מארחת עם מדד מומנטום כללי טוב יותר, ההמלצה להימור היא X עם רמת ביטחון של 10 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)
דמות 1113
אוסטרס מארחת את פאלקנברג במסגרת שבדית שניה. אוסטרס עם מדד מומנטום כללי טוב יותר. מכיוון שהדמות מהמרת באופן קבוע על הפתעה במשחקים שקבוצה מארחת עם מדד מומנטום כללי טוב יותר, ההמלצה להימור היא 2 עם רמת ביטחון של 150 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)
דמות 2007
אוסטרס במשחק לא קל מול פאלקנברג , אך מכיוון שאוסטרס מארחת את המשחק יחד עם העובדה שמדד עוצמה ראש בראש שלה טוב יותר , היא אמורה לרשום ניצחון.
לכן ההמלצה להימור היא 1 עם רמת ביטחון של 10 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)
דמות 2010
אוסטרס מארחת את פאלקנברג במסגרת שבדית שניה. אוסטרס עם מדד עוצמה ראש בראש טוב יותר. מכיוון שהדמות מהמרת באופן קבוע על הפתעה של תיקו X במשחקים שקבוצה מארחת עם מדד עוצמה ראש בראש טוב יותר, ההמלצה להימור היא X עם רמת ביטחון של 30 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)
דמות 2013
אוסטרס מארחת את פאלקנברג במסגרת שבדית שניה. אוסטרס עם מדד עוצמה ראש בראש טוב יותר. מכיוון שהדמות מהמרת באופן קבוע על הפתעה במשחקים שקבוצה מארחת עם מדד עוצמה ראש בראש טוב יותר, ההמלצה להימור היא 2 עם רמת ביטחון של 150 (רמת הביטחון נקבעת על פי תוצאות ההימור הקודמות שהיו)